zaterdag 7 december 2013

We gingen eens een workshopke doen ...

Ik heb een zwak voor Compagnie M.

Het Mara bloesje werd al eens getest voor de dochter (sorry mijn beperkte computerkennis laat niet toe de foto recht te krijgen). En het werd onmiddellijk goed bevonden : prima patroon met een prima beschrijving!!!

 
 
 
Dus toen ik op facebook bij  'Jace did it' (http://jace-did-it.blogspot.be/)  zag dat ik voor de swing skirt een workshop kon volgen, was ik meteen enthousiast en schreef ik me onmiddellijk in.
 
Op zaterdag 30.11.2013 was het zover : in een naaimarathon van 13 uur tot 19.30 uur was het rokje klaar (en eerlijk gezegd kon ik die avond geen naaimachine meer zien maar gelukkig was dat de morgen erna al weer heeeeeeeeeeelemaal over ...).
 
Dan eerst nog de dochter bereid krijgen om fotomodel te zijn.
 
Een weekje later lukte het eindelijk!
 

En ze kreeg er geen genoeg van ...En tot grote vreugde ontdekte de dochter heel snel de grote zakken die van langs voren tot langs achter doorlopen en waar je dus echt wel iets kwijt kan

 
 Nog eens het rokje in voor - en achterzicht : 
 
En nu hopen dat het snel terug zomer wordt ... 

3 opmerkingen:

 1. Hey!! Een blog Nele! Woehoe!! Proficiat!
  En wat een leuk model heb jij daar thuis!! Zij ziet er inderdaad tevreden uit!!!
  Gr
  an
  jace-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw, het rokje is echt mooi! Net zoals het bloesje trouwens (blij dat je m'n raad opgevolgd hebt om het stofje te gebruiken). Mirameisje zal kunnen showen op school! En wat is ze groot geworden, zeg. Een echt madammeke, het kleutertje is er echt wel uit nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen