donderdag 13 maart 2014

Jackie voor Mira

Een tijdje geleden gebeurde het tijdens het surfen op het net ... HET perfecte manteltje voor Mira tijdens de komende lente en zomer.

Het was een patroontje van http://emmaenmona.blogspot.be/ en http://iene-miene.blogspot.be/.

Patroontje besteld en met de plots opkomende lente was het tijd om er aan te beginnen.

Patroontje met beschrijvingen zijn heeel erg duidelijk en konden vlot worden gevolgd.

Alleen wou mijn strijkijzer eerst niet mee. Bij het strijken van het buitendeel besloot mijn strijkijzer plots te spuiten met kalk die rood kleurde.

Grote paniek!!

Maar gelukkig wisten de mensen op facebook raad en een beetje 'ossegallezeep' deed wonderen. Het is niet helemaal weg maar voor de onwetende helemaal niet meer te zien.

En al zeg ik het zelf ... ik ben best wel trots, ... ik had anderhalf jaar geleden nooit gedacht al zulke dingen uit mijn naaimachien te kunnen toveren!

Genoeg gepalaver : hierbij de foto's :

 
 
 
En het model wou vanavond ook eens meedoen :
 
 
Op naar het volgende project ...
 


8 opmerkingen:

 1. Super mooi!! Mijn versie kan je vinden op dewereldvansofiew.blogspot.be en het patroon is zo verslavend dat ik vandaag een 2de jasje maakte ;-) Blogpost volgt dus nog ;-) Mooie stofkeuze, tof gedaan! Liefs, Sofie - Jade'or

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ook net eens bij jou gepiept : ook heel erg schone resultaten. En jij bent een van de testers van het project van compagnie M .Oh, zo jaloers : ook meegedaan maar deze keer er niet bij

   Nele

   Verwijderen
 2. Wauw! Echt prachtig, dat jasje ... waar kocht jij je gele buitenstof?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je zonet genomineerd voor de Liebster-award
  (http://www.petiteboutdechou.blogspot.com/2014/04/ik-zag-ze-de-afgelopen-weken-op.html). Het zou fijn zijn moest je eens een kijkje gaan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen