dinsdag 4 november 2014

fotoshoot

Soms kan het even meezitten :

-- dan heb je een hele smalle zoon
-- dan kan deze zelfs bij zijn 4 jaar nog steeds in zijn jacobbroek maatje 92
-- dan moet je geen nieuw patroon meer uittekenen en kan je gewoon het reeds veel gebruikte patroon nogmaals gebruiken en moet je het gewoon met 12 cm verlengen

een nieuwe jacobbroek was dus snel geboren. Eentje in oranje velours. Een echt retromodelletje dus ...


-- dan heb je ook in het achterhoofd dat je toch wel eens een hemdje met lange mouwen zou willen maken
-- dan schuif je dit steeds maar voor je uit
-- dan krijgt de zoon een briefje mee dat het fotograaftijd is in school
-- dan denk je bij jezelf : dat is twee vliegen in één klap : mijn schrik voor een langemouwenhemdje overwinnen en een mooie zoon voor de fotograaf van de school

ik vond het ideale patroontje in het 'vinkenhemdje' van La Maison Victor. Man man man, wat was die uitleg duidelijk. Ik had wel eens een bloes gemaakt in de naailessen met lange mouwen en een split maar was het wel al deels vergeten. Maar het stond echt SCHITTEREND uitgelegd. Geen een keer moeten lostornen. Ook de kreeg op een voetje lukte van de eerste keer (pluim voor mezelf en ook wel een beetje voor de goede uitleg :)).

De perfecte kamsnaps werden mij bezorgd door An (oftewel Jace did it). Dankuwel, want ik had de juiste kleur niet in mijn bezit.

Deze morgen was het fotoshoot en hij straalde (ook al had hij niet echt zin in mijn eigen fotoshoot).
 
 
Oh ja, voor wie het zich zou afvragen. Ook Mira was natuurlijk tip top in orde. Voor haar had ik eerder al het Marakleedje gemaakt (http://mirameisjesenbriekieboys.blogspot.be/2014/08/was-het-nu-mira-of-was-het-nu-mara.html).
 
 
Nu wachten op de foto's.

3 opmerkingen: